UPDATE: 'Nainggolan baseert transferkeuze op wens van zijn zieke vrouw'

UPDATE: 'Nainggolan baseert transferkeuze op wens van zijn zieke vrouw'

02-08-2019 10:05 Laatste update: 21:03
6

Radja Nainggolan lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. De middenvelder wil terug naar oude liefde Cagliari. Volgens journalist Gianluca Di Marzio heeft Internazionale ook een overeenkomst bereikt met Cagliari.

Tussen 2010 en 2014 speelde Nainggolan al bij Cagliari alvorens hij naar AS Roma vertrok. Ook Fiorentina was in de race voor de kuitenbijter, maar het ziet er naar uit dat hij naar zijn ex-club zal vertrekken.

Nainggolan trainde ook al niet meer met Inter. Naar verluidt zal de deal snel gefinaliseerd worden. Cagliari-voorzitter Tommaso Giulini zou vandaag aanwezig zijn geweest bij Inter en de twee clubs hebben ook aldus een overeenkomst bereikt.

Update 2/8, 10.05: Als alles goed verloopt, wordt de terugkeer van Nainggolan bij Cagliari snel aangekondigd. Eleven Sports weet waarom de voormalige Rode Duivel ervoor kiest om opnieuw aan de slag te gaan op Sardinië: vanwege zijn vrouw. Mevrouw Nainggolan kondigde enkele weken geleden aan dat ze lijdt aan kanker. Aangezien haar roots op Sardinië liggen, hoopt het koppel in een vertrouwde omgeving te kunnen werken aan een spoedig herstel.