'Nainggolan spreekt zijn voorkeur uit en wil terug naar Cagliari'

'Nainggolan spreekt zijn voorkeur uit en wil terug naar Cagliari'

31-07-2019 07:27 Laatste update: 01-08-2019 19:07
3

Radja Nainggolan staat nog steeds onder contract bij Internazionale, maar de middenvelder mag er vertrekken. Volgens journalist Gianluca Di Marzio heeft nu ook Fiorentina zich gemeld.

Nainggolan werd eerder al in verband gebracht met een terugkeer naar oude liefde en AS Roma en ook enkele Chinese clubs liggen op de loer. In Italië zouden ook Sampdoria en Cagliari lonken, maar Fiorentina zou inmiddels al contact hebben gezocht met Inter.

Beide clubs zijn aan het onderhandelen om tot een overeenstemming te komen over Nainggolan. Fiorentina is naar verluidt zeer geïnteresseerd en haalde eerder al Boateng en Lirola naar de club. Het is nog maar de vraag of Nainggolan zelf een overgang naar La Viola ook ziet zitten.

Update 19.35: Internazionale en Fiorentina hebben succesvolle onderhandelingen achter de rug, zo weet Gianluca Di Marzio te melden. Naar verluidt zijn beide clubs het over meerdere facetten van de deal eens. De keuze is nu voor honderd procent aan Nainggolan. De gestopte Rode Duivel zal de komende uren de contracten doornemen en dan besluiten of hij met Fiorentina in zee wil.

Update 01/08, 19.07: Radja Nainggolan trekt niet naar Fiorentina, zo meldt het Italiaanse Calcio Mercato. Ondanks een akkoord met La Viola geeft onze landgenoot de voorkeur aan ex-club Cagliari, dat ondertussen hard werkt om de deal zo snel mogelijk in orde te maken.