Transfer komt steeds dichterbij: Solksjaer neemt Lukaku niet mee naar Scandinavië

Transfer komt steeds dichterbij: Solksjaer neemt Lukaku niet mee naar Scandinavië

29-07-2019 11:37 Laatste update: 11:48
8

Het huwelijk tussen Manchester United en Romelu Lukaku lijkt definitief uit. Het is een publiek geheim dat Ole Gunnar Solksjaer niet verder wil met de topschutter van de Rode Duivels. De trainer neemt onze landgenoot dan ook niet mee naar de volgende oefenpot.

Manchester United treedt deze week aan tegen het Noorse Kristiansund. Van Lukaku zal elk spoor ontbreken, blijkt uit de selectie die te vinden is op de website van Man U. Eerder werd al gewag gemaakt over een kleine blessure bij de aanvaller, maar dat lijkt een drogreden te zijn. In de selectie van 26 zitten immers nog andere spelers met een (licht) letsel. Transferbeslommeringen lijken een meer plausibele uitleg.

Over een gebrek aan interesse hoeft Lukaku alvast niet te klagen. Zowel Internazionale als Juventus zien de komst van de Rode Duivel zeker zitten. Het financiële plaatje blijkt voorlopig nog niet helemaal te kloppen, maar vooral Juventus stak de voorbije dagen een tandje bij.

Overigens is Paul Pogba, in tegenstelling tot Lukaku, er straks wél bij in Noorwegen. Ook de Fransman staat op vertrekken deze zomer. Onder meer Real Madrid en Juventus zouden in de markt zijn.