Guardiola reageert op City-geruchten en deelt sneertje uit aan Bayern

Guardiola reageert op City-geruchten en deelt sneertje uit aan Bayern

Gepubliceerd: zaterdag 20 juli 2019 om 14:34za 20-07-2019 om 14:34

Pep Guardiola wilde op de persconferentie kwijt dat Manchester City mogelijk op zoek gaat naar een vervanger voor Vincent Kompany, die onlangs naar Anderlecht is vertrokken. Of Harry Maguire van Leicester City in beeld is, liet de Spanjaard in het midden.

"We zullen zien of we hem moeten vervangen, maar ja, we kijken naar een aantal namen", zegt Guardiola, geciteerd door de Engelse krant The Telegraph. "Aan de andere kant hebben we drie centrale verdedigers die daar kunnen spelen en twee jeugdspelers in het tweede team die ons kunnen helpen."

Guardiola en City houden hun ogen open. "We zullen zien of het mogelijk is en of de club vindt dat we dat geld moeten uitgeven, maar als dat niet het geval is, doen we dat niet."

De Engelse journalisten vroegen Guardiola naar Maguire, die volgens Engelse media hard op weg is naar Manchester United. Ook City zou interesse hebben. Bij het beantwoorden van de vraag deelt Guardiola een sneertje uit naar Bayern München.

"Hij is een speler van Leicester. Ik weet dat men bij Bayern München graag praat over Leroy Sané (de Duitse topclub heeft belangstelling voor de vleugelspeler, red.), maar normaal gesproken praat ik niet over spelers van andere clubs. Wat gaat gebeuren, gaat gebeuren", besluit Guardiola.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws