'Bayern klopt aan in Barcelona en richt vizier op middenvelder van 40 miljoen'

'Bayern klopt aan in Barcelona en richt vizier op middenvelder van 40 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 17 juli 2019 om 09:13wo 17-07-2019 om 09:13

Laatste update: woensdag 17 juli 2019 om 09:14wo 17-07-2019 om 09:14

Marc Roca moet de volgende zomerversterking van Bayern München worden. Marca schrijft woensdag dat de kampioen van Duitsland concrete belangstelling heeft voor de Spaanse middenvelder van Espanyol. Roca blonk deze zomer uit op het EK onder 21 jaar. 

Spanje won dat toernooi. In de finale werd Duitsland verslagen. Roca (22) heeft bij Espanyol een uitstekend seizoen achter de rug. De middenvelder staat nu in de belangstelling van diverse topclubs uit Spanje en andere grote competities. Volgens Marca heeft Bayern München inmiddels een persoonlijk akkoord bereikt met Roca. Van een deal met Espanyol is echter nog geen sprake.

De tweede club van Barcelona verlangt waarschijnlijk 40 miljoen euro voor Roca. Dat is namelijk de vastgelegde afkoopsom in het contract van de jeugdinternational. Bayern hoopt de jonge Spanjaard uiteindelijk voor een lager bedrag in te kunnen lijven, schrijft Marca. 

De Duitse grootmacht gaf deze zomer al 115 miljoen euro uit aan Lucas Hernández (Atlético Madrid) en Benjamin Pavard (VfB Stuttgart).  

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws