UPDATE: 'Danjuma blijft gegeerd wild bij Club Brugge, Parma in pole positie'

UPDATE: 'Danjuma blijft gegeerd wild bij Club Brugge, Parma in pole positie'

Gepubliceerd: zaterdag 13 juli 2019 om 20:39za 13-07-2019 om 20:39

Laatste update: dinsdag 16 juli 2019 om 08:25di 16-07-2019 om 08:25

AS Roma heeft interesse in Arnaut Danjuma Groeneveld. De Italianen overwegen de buitenspeler weg te halen bij Club Brugge, meldt Sky Sport Italia.

De Romeinen zijn op zoek naar een vervanger voor Stephan El Shaarawy, die is verkocht aan Shanghai Shenhua. Volgens het Italiaanse medium is Danjuma nadrukkelijk in beeld. 

Het lijkt aannemelijk dat Danjuma een overstap ook wel ziet zitten. De tweevoudig Oranje-international werd eerder al in verband gebracht met onder meer AC Milan, Stade Rennes, Tottenham Hotspur en Southampton en gaf al te kennen een vertrek niet uit te sluiten. "Het is voor mij duidelijk: als er een mooie mogelijkheid komt, denk ik daar zeker over na", zei hij begin deze maand tegen VI. "Eén van de belangrijkste factoren is voor mij het EK 2020", voegde hij daar aan toe.

Danjuma verkast een jaar geleden voor slechts één miljoen euro van NEC naar Club Brugge. Inmiddels wordt zijn waarde geschat op twaalf tot veertien miljoen euro.

Update 16/07, 08.25: Daar is volgende Serie A-club die op de proppen komt voor Danjuma. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat Parma mikt op de Club Brugge-aanvaller. De Italianen zouden – via een huurconstructie met Inter – zelfs het concreetst zijn op dit moment.

Opvallend: Club Brugge ontving nog geen signalen van Parma, waardoor een transfer toch nog niet voor meteen lijkt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws