Hazard bij Chelsea, Real, Lille of Anderlecht? Simpele vraag voor een free bet!

Hazard bij Chelsea, Real, Lille of Anderlecht? Simpele vraag voor een free bet!

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 16:17vr 12-07-2019 om 16:17

Laatste update: donderdag 18 juli 2019 om 23:32do 18-07-2019 om 23:32

Het was lang gissen waar de toekomst van Eden Hazard lag. De Rode Duivel was op weg naar een transfer en nam uiteindelijk ook een beslissing. Weet jij ook de welke? Dan kan je daar een gratis weddenschap aan verdienen!

SUMMER DEAL! Hazard bij Chelsea, Real Madrid, Lille of Anderlecht? Beantwoord simpele vraag en krijg gratis weddenschap!

Bij bookmaker Ladbrokes heeft men namelijk een gratis weddenschap klaarliggen voor jou. Dan moet je één simpele vraag beantwoorden. Namelijk, voor welke club speelt Eden Hazard komend seizoen? Er zijn vier mogelijke antwoorden: Chelsea FC, Real Madrid, LOSC Lille en RSC Anderlecht.

De vier opties
Chelsea was de voorbije seizoenen de club van Hazard. Ondanks de geruchten over een vertrek de voorbije jaren, bleef hij telkens bij de Londenaren. Koos hij ook deze zomer voor een verlengd verblijf? Of werd het toch Real Madrid? De club waar hij al van kinds af aan voor supportert en die ook al jaren naar zijn diensten hengelt.

Een andere mogelijke optie is Lille OSC, de tweede liefde van Hazard en de club die hem heeft opgeleid. De Rode Duivel heeft er ook nooit een geheim van gemaakt dat hij een terugkeer ooit zag zitten.

De vierde mogelijke club is RSC Anderlecht, die zich deze zomer stevig probeert te versterken. Met Vincent Kompany en Samir Nasri haalde het al twee grote namen uit de voetbalwereld in huis. Is Hazard de derde?

Gratis weddenschap
Weet jij het antwoord? Klik dan op deze link, beantwoord de vraag en krijg bij een correct antwoord een gratis weddenschap van €10 bij Ladbrokes!

SUMMER DEAL! Hazard bij Chelsea, Real Madrid, Lille of Anderlecht? Beantwoord simpele vraag en krijg gratis weddenschap!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws