'Janssen niet naar Anderlecht, maar naar Mexicaanse Champions League-winnaar'

'Janssen niet naar Anderlecht, maar naar Mexicaanse Champions League-winnaar'

Gepubliceerd: vrijdag 12 juli 2019 om 12:23vr 12-07-2019 om 12:23

Vincent Janssen zou dicht bij een bijzondere transfer zijn. Volgens het Mexicaanse Récord is de Mexicaanse topclub Monterrey bezig met de spits van Tottenham Hotspur, die ook in beeld is/was bij RSC Anderlecht.

Het is algemeen bekend dat Janssen op een dood spoor zit bij Tottenham. Ondanks een paar invalbeurten in de slotfase van het voorbije seizoen, is zijn situatie onder Spurs-manager Mauricio Pochettino uitzichtloos. Een vertrek ligt daardoor voor de hand. Monterrey biedt Janssen mogelijk de kans om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

De Mexicaanse topclub zou zelfs dicht bij een akkoord zijn. De onderhandelingen met Janssen zitten volgens Récord in een een 'vergevorderd stadium'. Tottenham betaalde drie jaar geleden een slordige 22 miljoen euro aan AZ voor Janssen en lijkt nu een miljoenenverlies te accepteren. Naar verluidt is Monterrey bereid acht miljoen te betalen.

Janssen ligt nog één jaar vast bij Tottenham Hotspur. Monterrey is een van de oudste clubs van Mexico. De grootmacht werd vier keer landskampioen. In mei wonnen Los Rayados (de gestreepten) de CONCACAF Champions League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws