Breaking news

Anderlecht ziet op paar dagen tijd 16,5 miljoen euro op huurbasis vertrekken

Verhaeghe kijkt naar toekomst bij Club Brugge: Verkopen? Niet de bedoeling

Verhaeghe kijkt naar toekomst bij Club Brugge: "Verkopen? Niet de bedoeling"

Gepubliceerd: donderdag 11 juli 2019 om 17:00do 11-07-2019 om 17:00

Bart Verhaeghe is al sinds 2011 actief als voorzitter van Club Brugge. Hij leidde Club weer naar succes, onder meer met twee landstitels. Verhaeghe zorgde duidelijk voor een nieuw elan.

Verhaeghe leidt zijn club meer en meer als een bedrijf. "Met een goed datamanagement kan je voor een sportman allerlei risico's uitsluiten. Als je een speler goed monitort, is het perfect mogelijk blessures en zelfs infecties te voorspellen. Bij Club Brugge kunnen we de verzuring bij spelers realtime meten tijdens de match. Bij transfers vindt een volledige screening plaats. In dat systeem is 3,5 miljoen euro geïnvesteerd", zo vertelt hij aan Trends.

Inmiddels stak Verhaeghe al heel wat van zijn eigen vermogen in Club. "Ik heb 15 miljoen euro geïnvesteerd. Ik heb altijd gezegd dat dat voldoende was om de eerste stap te realiseren: de club sportief op de kaart zetten. Dan volgde een opleidingscentrum dat dankzij onze rendabiliteit snel kon worden gebouwd. De volgende stap is een nieuw stadion. Of ik ooit wil verkopen? Nee, de bedoeling is om te blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws