OFFICIEEL: Atlético Madrid stelt voormalig speler van Zulte Waregem voor

OFFICIEEL: Atlético Madrid stelt voormalig speler van Zulte Waregem voor

Gepubliceerd: maandag 8 juli 2019 om 18:50ma 08-07-2019 om 18:50

Laatste update: vrijdag 12 juli 2019 om 13:50vr 12-07-2019 om 13:50

Nauwelijks een week na de megadeal (126 miljoen euro) van tienersensatie Joao Félix wil Atlético Madrid opnieuw zaken doen met Benfica. De Spanjaard hopen ook Ivan Saponjic over te nemen van de Portugezen. Dat onthult het Spaanse Marca. Naar verluidt staat Saponjic op het punt te tekenen.

Atlético Madrid wil met Saponjic inspelen op het aanstaande vertrek van Nikola Kalinic. De 31-jarige Kroaat mag na een uitleenbeurt aan AC Milan definitief zijn koffers pakken. Saponjic moet het aanvallende compartiment van de Spaanse topclub compleet maken. Het is nog wel onbekend hoeveel Benfica voor Saponjic vraagt en welke som Los Colchoneros in gedachte hebben voor de 21-jarige Serviër, die wij nog kennen van zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem.

Saponjic viel in 2017/18 te bewonderen op onze velden. De jeugdinternational gaf blijk van zijn talent en was zeven keer trefzeker voor Essevee. Zulte Waregem hoopte Saponjic definitief in te lijven, maar dat verhaal vond geen doorgang. Benfica stalde hem terug in het tweede elftal.

Opvallend genoeg zou Atlético hem willen inlijven, zonder dat Saponjic ook maar één duel in de hoofdmacht van Benfica achter zijn naam heeft. Saponjic kwam niet verder dan 68 duels (14 goals) voor Benfica B. Kansen op speeltijd zijn ook in Madrid nihil, want achter Joao Felix, Alvaro Morata en Diego Costa wordt hij in principe pas de vierde keus in de pikorde.

Update 12/07, 13.50: Ivan Saponjic mag zich een speler van Atlético Madrid noemen. Vrijdag presenteerden de Spanjaard de voormalige aanvaller van Zulte Waregem aan het grote publiek. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws