Van tweede viool bij Barcelona naar Valencia: Voor mij heel bijzonder

Van tweede viool bij Barcelona naar Valencia: "Voor mij heel bijzonder"

Gepubliceerd: woensdag 26 juni 2019 om 22:16wo 26-06-2019 om 22:16

Jasper Cillessen is in de wolken met zijn transfer naar Valencia. Woensdagavond werd officieel bekend dat FC Barcelona liefst 35 miljoen euro krijgt voor de dertigjarige doelman uit Nederland.

"Het is ongelofelijk en voor mij heel bijzonder, ik kan niet wachten om te beginnnen. Ik ben erg blij", zegt Cillessen in een eerste reactie op het clubkanaal van Valencia. De doelman stond in de belangstelling van veel clubs, waaronder Benfica. "Ik heb direct gezegd dat ik naar Valencia toe wilde. Voor mij was het geen moeilijke keuze."

Voordat de transfer wereldkundig werd, belde Cillessen met landgenoot Hedwiges Maduro. De gestopte middenvelder speelde tussen 2008 en 2012 in Mestalla. Ook won hij informatie in bij Oranje-bondscoach Ronald Koeman, die in 2007 een half jaar trainer was van Valencia.

"Ik heb gesproken met Maduro en Koeman. Niet om te beoordelen of Valencia een goede optie was of niet, maar om de club te leren kennen", verklaart Cillessen. "Valencia is een speciale en geweldige club met een fantastische geschiedenis. Voor mij was het heel gemakkelijk, ik wil hier winnen. Vandaag is een heel speciale dag voor mij."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am really proud to have signed for Valencia CF. I am really excited to play in Mestalla!! Estoy muy orgulloso por haber firmado por el Valencia CF. Estoy realmente emocionado por jugar en Mestalla!!

Een bericht gedeeld door Jasper Cillessen (@jaspercillessen) op

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws