UPDATE: ‘Uitgaande transfer moet Club Brugge 20 miljoen euro opleveren’

UPDATE: ‘Uitgaande transfer moet Club Brugge 20 miljoen euro opleveren’

Gepubliceerd: dinsdag 25 juni 2019 om 07:00di 25-06-2019 om 07:00

Laatste update: dinsdag 25 juni 2019 om 09:45di 25-06-2019 om 09:45

AFC Ajax maakte het voorbije seizoen furore met fris en mooi voetbal, ook in de Champions League. De Amsterdammers willen zich verder versterken en komen zowaar uit bij Club Brugge.

Zo denkt de Nederlandse kampioen volgens De Telegraaf aan Krépin Diatta. De 20-jarige flankspeler van Club Brugge zit op dit moment op de Afrika Cup, waar hij afgelopen weekend indruk maakte bij Senegal. Ajax heeft hem dan ook in het vizier.

Diatta werd pas vorige zomer in huis gehaald, maar al snel ontwikkelde de vinnige winger zich tot een onmisbare pion in het elftal van Ivan Leko. Het is de bedoeling dat die lijn zich onder Philippe Clement verderzet. De kans dat Club Brugge dan ook meewerkt aan een transfer, lijkt klein. Tenzij de Amsterdammers met een stevige transfersom afkomen.

Tweede keus
Toch hoeft Club Brugge nog niet te wanhopen. Ajax ziet Diatta voorlopig slechts als een alternatief. De Nederlandse landskampioen wil eerst en vooral Steven Bergwijn proberen weghalen  bij titelconcurrent PSV Eindhoven. Indien het daar niet in slaagt, overweegt het een poging voor Diatta.

Update 25/06, 09.45: Club Brugge hoort de kassa weer rinkelen. Volgens Club Brugge-volger van Het Nieuwsblad Junior Verbeeke moet Diatta zo’n 20 miljoen euro opbrengen voor Blauw-Zwart. Ajax zou alvast interesse hebben.

Poll

Moet Club Brugge hem verkopen?

(990 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws