Anderlecht druk bezig op transfermarkt: '42 spelers is absurd, echt niet gezond'

Anderlecht druk bezig op transfermarkt: '42 spelers is absurd, echt niet gezond'

Gepubliceerd: zondag 23 juni 2019 om 13:14zo 23-06-2019 om 13:14

Laatste update: zondag 23 juni 2019 om 13:33zo 23-06-2019 om 13:33

Bij RSC Anderlecht is men deze zomer alweer bezig aan grote verandering. De Brusselaars willen zich serieus versterken, maar moeten eerst nog van wat spelers af geraken. Dat beseft ook technisch directeur Frank Arnesen.

Tegenover Bruzz is hij duidelijk dat er de komende dagen transfers verwacht mogen worden. "We zijn al druk bezig met transfers", zegt hij aan de Brusselse zender. "Zowel met spelers te verkopen - spelers die weg willen of moeten - maar ook met spelers binnen te halen."

Anderlecht lijkt eerst echter wat spelers te gaan verkopen. "Liefst willen we dat onze kern veel kleiner wordt", bevestigt Arnesen. "42 spelers is absurd, dat is veel te veel. We moeten heel veel spelers kwijt. Die staan nu allemaal op onze loonlijst en moeten we dus ook betalen. Dat is echt niet gezond."

De supporters willen echter vooral versterking zien, beseft ook Arnesen. "Anderzijds moeten we ook versterking halen, want vorig jaar was het echt niet genoeg. Daar zijn we natuurlijk al lang mee bezig, maar dat komt wel", aldus de Deen.

Poll

Wat is het belangrijkste bij RSCA momenteel?

(577 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws