'Meunier ziet droomtransfer Man Utd door de vingers glippen door hoge transfersom'

'Meunier ziet droomtransfer Man Utd door de vingers glippen door hoge transfersom'

16-06-2019 08:46
6

Manchester United is in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback uitgekomen bij Denzel Dumfries. Volgens The Sun is de verdediger van PSV beschikbaar voor zo'n 28 miljoen euro.

Het Britse medium stelt dat Dumfries uitstekend past in het plaatje dat manager Ole Gunnar Solskjaer voor ogen heeft. De Noorse manager wil graag jonge spelers die in opkomst zijn aan zijn selectie toevoegen. Dumfries is 23 jaar, heeft net zijn eerste volledige seizoen bij PSV achter de rug én groeide uit tot een vaste waarde in het Nederlands elftal.

United werd eerder in verband gebracht met Thomas Meunier (Paris Saint-Germain) en Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace), maar zij moeten volgens The Sun beduidend meer kosten dan de rechtsback van PSV. Daarom schakelt de club nu door naar Dumfries. 'De krachtige Dumfries is aanvallender dan Wan-Bissaka, 21, en jonger dan Meunier, 27', aldus het medium.

Een flinke klap dus voor Meunier, die mag vertrekken bij PSG. De Franse club zou echter nog steeds een stevige som vragen voor Meunier, die ook in de belangstelling staat van Arsenal.