OFFICIEEL: Ex-Standarspeler Enoh maakt al na één jaar weer transfer

OFFICIEEL: Ex-Standarspeler Enoh maakt al na één jaar weer transfer

Gepubliceerd: vrijdag 14 juni 2019 om 23:48vr 14-06-2019 om 23:48

Voormalig Standard-speler Eyong Enoh heeft een nieuwe club gevonden, maar blijft op Cyprus voetballen. De 33-jarige controleur uit Kameroen verruilt Enosis Neon Paralimni voor promovendus Olympiakos Nicosia, maakt laatstgenoemde club vrijdag bekend via de officiële kanalen.

Enoh tekende afgelopen zomer een eenjarig contract in Paralimni en beperkt zijn verblijf daar dus ook tot één seizoen. De Kameroener maakt transfervrij de overstap naar hoofdstad Nicosia. Voor hoeveel seizoenen de routinier heeft getekend bij zijn nieuwe werkgever, laat Olympiakos in het midden. Het enige wat de club kwijt wil in zijn bondige persbericht, is dat Enoh volgend seizoen in het groen-zwart te bewonderen zal zijn.

De 55-voudig international van Kameroen was in twee periodes in de Eredivisie te bewonderen. Ajax pikte hem in 2008 op bij zustervereniging Ajax Cape Town en zag hem zes jaar later, na een huurperiode bij Fulham, naar het Turkse Antalyaspor vertrekken. Hij kwam in het verleden ook uit voor Standard.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws