UPDATE: ‘Lokeren vindt mondeling akkoord met nieuwe trainer’

UPDATE: ‘Lokeren vindt mondeling akkoord met nieuwe trainer’

Gepubliceerd: woensdag 12 juni 2019 om 08:15wo 12-06-2019 om 08:15

Laatste update: donderdag 13 juni 2019 om 09:14do 13-06-2019 om 09:14

Nu Sporting Lokeren een nieuwe eigenaar heeft, zitten er heel wat veranderingen aan te komen. Op sportief vlak werd een verlengd verblijf van Glen De Boeck al bevestigd. Hij krijgt er nu ook een oude bekende bij als assistent.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat Lorenzo Staelens de nieuwe T2 van Lokeren wordt. De gewezen Rode Duivel wordt niet voor het eerst aan De Boeck gekoppeld. Zo werkten beide heren al samen bij Cercle Brugge, Royal Excel Moeskroen en iets recenter ook bij KV Kortrijk.

Toen De Boeck begin november ontslagen werd bij Kortrijk, koos Staelens voor een functie als hoofdtrainer van FC Knokke. Daar kon de 70-voudig international de degradatie niet verhinderen, waardoor Staelens sinds maart zonder job zit.

Nu De Boeck aanblijft bij Lokeren, haalt hij dus zijn favoriete assistent eveneens naar Daknam. Sinds de komst van De Boeck eind januari was Freddy Heirman T2 bij de Waaslanders. De zeventiger blijft actief als assistent, terwijl Staelens de staf vervolledigt.

Update 13/06, 09.14: Sporting Lokeren heeft volgens Het Nieuwsblad een mondeling akkoord bereikt met Lorenzo Staelens. De voormalige Rode Duivel moet de assistent van Glen De Boeck worden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Een goede zaak voor Lokeren?

(238 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws