UPDATE: ‘Napoli wil tien miljoen euro op tafel leggen voor sterkhouder KRC Genk’

UPDATE: ‘Napoli wil tien miljoen euro op tafel leggen voor sterkhouder KRC Genk’

Gepubliceerd: donderdag 23 mei 2019 om 07:28do 23-05-2019 om 07:28

Laatste update: donderdag 23 mei 2019 om 07:30do 23-05-2019 om 07:30

KRC Genk dreigt na de titelviering snel weer met beide voeten op de grond te staan. Philippe Clement lijkt op weg naar een vertrek, maar ook enkele spelers lonken naar een transfer. Eén van hen is mogelijks Ruslan Malinovskyi.

Zo staat Malinovskyi op het verlanglijstje van Napoli, aldus Calcio Napoli 24. De Italiaanse topclub volgt de Genk-middenvelder al enige tijd en nu zouden zij duidelijk gecharmeerd door zijn door de Oekraïner.

Tegenover het Italiaanse medium reageerde Hoofdscout Rai Ciro Venerato. "Malinovskyi is een nieuwe naam op het lijstje van sportief directeur Cristiano Giuntoli. We vroegen al informatie bij Genk. Ook waren er al informele gesprekken met zijn entourage", klinkt het.

Maandenlange scouting
Malinovskyi kwam niet per toeval op de radar van Napoli. "De voorbije maanden zijn we hem verschillende keren komen bekijken. En het moet gezegd: hij scoorde goede punten", aldus Venerato. Malinovskyi maakte indruk bij Genk, waar hij dit seizoen goed was voor maar liefst zestien doelpunten.

Update 23/05, 07.28: La Gazzetta dello Sport meldt dat Napoli zo’n tien miljoen euro op tafel wil leggen voor Rusland Malinovskyi. KRC Genk wil zijn sterkhouder echter niet zomaar laten gaan.

Poll

Moet Genk hem laten gaan?

(1155 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws