OFFICIEEL: Club Brugge kondigt het vertrek van Leko aan

OFFICIEEL: Club Brugge kondigt het vertrek van Leko aan

Gepubliceerd: dinsdag 21 mei 2019 om 12:04di 21-05-2019 om 12:04

Laatste update: dinsdag 21 mei 2019 om 12:45di 21-05-2019 om 12:45

Ivan Leko heeft zijn laatste wedstrijd van Club Brugge als trainer achter de rug. Dinsdag deelde Blauw-Zwart mee dat beide partijen onderling uit elkaar zijn gegaan.

'Club Brugge en Ivan Leko gaan in onderling overleg uit elkaar. Leko (41) was sinds 2017 trainer bij Blauw-Zwart. In zijn debuutseizoen pakte de Kroaat direct de titel, dit jaar parkeerde hij Club op een tweede plek. Het contract van Ivan loopt af na dit seizoen', deelt Club Brugge mee.

Leko is dankbaar
Leko reageerde al op zijn afscheid bij Club Brugge. "Ik ben de Club en in het bijzonder Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe eeuwig dankbaar voor de kans die ik kreeg. Als jonge, relatief onervaren coach bij Club Brugge aan de slag mogen is een voorrecht", aldus de trainer. 

Leko kijkt met een goed gevoel terug op zijn periode in het Jan Breydelstadion. "Het gevoel dat bij mij overheerst is trots. Trots op wat we samen met spelers, staf, supporters en bestuur hebben kunnen realiseren in de afgelopen twee jaar. Ik kijk met een warm gevoel terug op mijn periode bij Club en wens hen alle succes de komende seizoenen. Dankjewel."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Einde verhaal voor Ivan Leko. Na 2 seizoenen en 1 titel neemt hij afscheid van @clubbrugge #jpl #clubbrugge #leko

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) op

Weg open voor Clement
Club Brugge moet dus nu op zoek naar een trainer voor volgend seizoen. De naam van huidig KRC Genk-trainer Philippe Clement gaat al een tijdje mee in de wandelgangen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Begrijp jij dat Club Brugge Leko laat gaan?

(1658 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws