KAA Gent roept op tot groot eerbetoon voor vertrekkende Neto: 'Obrigado Papi'

KAA Gent roept op tot groot eerbetoon voor vertrekkende Neto: 'Obrigado Papi'

18-05-2019 15:10
3

Renato Neto neemt zondag na zeven seizoenen afscheid van KAA Gent. Neto beschikt over een aflopend contract en dat zal niet worden verlengd. KAA Gent - Anderlecht is daarom zijn afscheidswedstrijd voor eigen publiek. Gent hoopt de Braziliaan een passend afscheid te geven en roept de fans op om op tijd plaats te nemen op de tribune.

'Renato Neto, kampioen, leider en sterkhouder gedurende 7 seizoenen zal zondag, bij de thuiswedstrijd tegen Anderlecht, door de club gehuldigd worden. Samen met Armada Ganda willen we Renato het afscheid geven dat een clubicoon als hij verdient. We willen dan ook graag alle supporters die de wedstrijd zullen bijwonen ook vragen om zeker om 17u40 in de tribunes plaats te nemen zodat "Papi" het afscheid krijgt dat hij verdient', klinkt het op de website van de Buffalo's.

De club waardeert nogmaals de speler en persoon Neto. 'Renato was een leider op en naast het veld die de clubkleuren altijd met veel passie verdedigde. Ook naast het veld was enorm populair. Hij stond immer positief in het leven en maakte met veel plezier tijd voor de supporters', luidt de lofzang over de speler die al 181 keer het shirt van Gent droeg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie