'PSG wacht gigantische renovatie: acht spelers met Meunier op de transferlijst'

'PSG wacht gigantische renovatie: acht spelers met Meunier op de transferlijst'

13-05-2019 20:02 Laatste update: 20:10
3

De selectie van Paris Saint-Germain lijkt er komend seizoen heel anders uit te gaan zien. Volgens Paris United staan diverse selectiespelers op de nominatie om te vertrekken.

Het Parijse medium laat de namen van het zestal Thomas Meunier, Edinson Cavani, Christopher Nkunku, Stanley N'Soki, Eric-Maxim Choupo-Moting en Layvin Kurzawa vallen. Al deze spelers beschikken over een doorlopend contract, maar PSG is genoodzaakt om te verkopen met het oog op de Financial Fair Play-regels. Moussa Diaby en Presnel Kimpembe staan niet op de transferlijst, maar PSG lijkt bij een interessant aanbod wel mee te willen werken aan een vertrek.

De toekomst van Julian Draxler is volgens Paris United nog ongewis. Trainer Thomas Tuchel zou zijn landgenoot binnenboord willen houden, terwijl technisch directeur Antero Henrique de buitenspeler lijkt te willen verkopen. Het medium claimt dat Henrique al bezig is met een opvallende vervanger: de Portugees heeft naar verluidt al contact gezocht met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van PSV-aanvaller Hirving Lozano.