Boskamp geeft Gent-voorzitter De Witte de volle laag: Ivan, doe even normaal!

Boskamp geeft Gent-voorzitter De Witte de volle laag: "Ivan, doe even normaal!"

07-05-2019 13:50
1

Johan Boskamp was maandag te gast in VISTA!, de voetbaltalksow van Proximus Sports en Het Laatste Nieuws. Boskamp was daarin keihard voor KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte.

De Witte besloot na de verloren bekerfinale tegen KV Mechelen de technische staf en spelers via een open brief op scherp te zetten. 'Ik verwacht dus ook van onze staf en spelersgroep een scherpe reactie en een professionele ingesteldheid voor de resterende wedstrijden van Play-Off 1, te beginnen met de wedstrijd van zondag tegen Club Brugge', viel er onder andere te lezen.

Boskamp vindt deze actie van De Witte compleet onacceptabel. "De voorzitter zaagde alle poten in tweeën met zijn verklaringen. Ivan, doe even normaal, man!", haalde de Nederlandse fel uit. "Intern kan je wel wat zeggen, maar toch niet naar buiten toe", legde Boskamp uit.

Volgens Boskamp moet De Witte zelf eerst maar eens goed in de spiegel kijken. "Hij wil tegenover de supporters zijn eigen straatje schoonvegen. Maar daarvoor je eigen ploeg, je trainer en je spelers tot op de grond afbranden, dat kan niet."