Leko klaagt over VAR en kijkt uit naar komst van KRC Genk

Leko klaagt over VAR en kijkt uit naar komst van KRC Genk

05-05-2019 20:59
70

De titelstrijd is nog niet (helemaal) over. Zondag won Club Brugge met 0-1 van KAA Gent. Daar was Ivan Leko blij mee. De trainer kijkt nu al uit naar de volgende speeldag, wanneer KRC Genk op bezoek komt in het Jan Breydelstadion.

Over de zege tegen Gent wilde Leko het volgende kwijt. "Het is een verdiende zege, maar gemakkelijk ging het niet. Gent was goed, wij waren zeker de eerste dertig minuten te soft. Een paar spelers was niet op niveau, maar de rest heeft alles gegeven voor deze overwinning. Ik ben trots, want met 16 op 21 zit je eigenlijk op kampioenenkoers”, aldus de trainer van Club Brugge bij Sporza.

VAR tegen Club Brugge
Volgende week moet Club Brugge winnen van Genk om nog kampioen te kunnen worden. "Volgende week staan de twee beste teams van België tegenover elkaar. Daar kunnen we laten zien wie de beste van de twee is. Chapeau voor Genk, maar ook mijn ploeg verdient felicitaties. Het is bovendien al de derde keer dat de VAR tegen ons beslist, en dus zijn felicitaties voor die 16 op 21 zeker op hun plaats."