Anderlecht brengt nu al vuur in kraker met Standard: aftrap door ... Jovanovic

Anderlecht brengt nu al vuur in kraker met Standard: aftrap door ... Jovanovic

04-05-2019 15:08
2

Zondag bekampen RSC Anderlecht en Standard Luik elkaar voor de tweede keer in Play-Off 1. De confrontatie op Sclessin werd al in de eerste helft gestaakt omdat Brusselse fans vuurpijlen het veld opgooiden. Anderlecht neemt voor het thuisduel met Standard een opvallende beslissing.

Via de clubwebsite laat paars-wit weten dat niemand minder dan Milan Jovanovic de aftrap zal verzorgen in het Astridpark. Dat is erg opmerkelijk, aangezien de Serviër natuurlijk evenzeer furore maakte bij rivaal Standard. Tussen 2006 en 2010 was hij actief in de Vurige Stede. Na een mislukte passage bij Liverpool FC kwam Jovanovic dan bij Anderlecht terecht.

Blijkbaar beschouwt de Belgische recordkampioen Jovanovic eerder als Brusselaar dan als Luikenaar. Overigens is de linkspoot niet de enige die de aftrap zal geven zondag. Ook John-John Dohmen krijgt die eer. De hockeyer van Waterloo Ducks won afgelopen maand als eerste Belgische club de Euro Hockey League. Verder mogen oud-speler Georges Grün en voetbalster Laura De Neve hun opwachting maken.