Mignolet over transfer en terugkeer naar België: “Voorwaarden aan verbonden”

Mignolet over transfer en terugkeer naar België: “Voorwaarden aan verbonden”

Gepubliceerd: zaterdag 4 mei 2019 om 08:17za 04-05-2019 om 08:17

Simon Mignolet speelt tweede viool bij Liverpool. De toekomst van de Rode Duivel is dan ook onzeker. De sluitpost laat zich tegenover Het Nieuwsblad uit over een mogelijke transfer én terugkeer naar België. Zo werd Club Brugge al genoemd.

Er zijn voorwaarden aan verbonden, geeft Mignolet aan. “Ik zit nu negen jaar in Engeland. Ik krijg vaak de vraag of ik elders wil voetballen of wil terugkeren naar België. Maar er zijn nu eenmaal heel wat voorwaarden aan verbonden. Als doelman ben je sowieso al gehandicapt omdat er maar één positie is. Per ploeg heb je maximaal drie keepers. En niet vergeten: ik heb nog twee jaar contract als keeper bij een van de beste ploegen van Europa.”

Zal Mignolet vertrekken bij Liverpool? “Ik heb nog twee jaar contract. Meer kan ik daar niet over zeggen want alles hangt af van wat de club wil. En omdat we nog steeds aan het vechten zijn voor de prijzen, heb ik daar nog niets over gehoord. Dat is moeilijk voor mij. Mijn vader vraagt net hetzelfde als jij: wat gaat er volgend jaar gebeuren? Maar ik begrijp de strategie van Liverpool. Want wat als Alisson morgen geblesseerd geraakt? En ik moet spelen maar ik weet wat er volgend jaar gaat gebeuren? Dat is iets dat niet werkt.”

Poll

Moet Mignolet terugkeren naar de Belgische velden?

(682 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws