Januzaj weigerde transfer naar topclub: Hazard en Salah zijn het bewijs

Januzaj weigerde transfer naar topclub: "Hazard en Salah zijn het bewijs"

Gepubliceerd: zaterdag 20 april 2019 om 23:47za 20-04-2019 om 23:47

Adnan Januzaj was afgelopen zomer één van de verrassingen in de WK-selectie van de Rode Duivels. Hij maakte ook indruk met een knap doelpunt tegen Engeland. Die zomer kon hij nog extra glans brengen met een mooie transfer.

Er was namelijk heel wat interesse in Januzaj. Naar bereidt waren clubs zelfs bereid om tot zestig miljoen euro te betalen voor de Rode Duivel. Dat zag Januzaj echter niet zitten. "Ik wou niet naar een topclub gaan om dan maar een paar matchen te spelen. Mijn twee jaar hier hebben me veel goed gedaan en ik wou mijn elan niet breken. Nog een jaar blijven stoorde me dus niet", zegt Januzaj in La Dernière Heure.

Januzaj heeft het ook naar zijn zin in Spanje. "De ploeg heeft veel potentieel. We kunnen meespelen voor de Champions League. En ik ben niet gehaast. De mensen dat ik al 27 jaar ben, maar ik ben er nog altijd maar 24", klinkt het.

"De beste spelers bereiken pas hun top op hun 27ste of 28ste. Salah, Ronaldo en zelfs Eden Hazard zijn daar het levende bewijs van. Ik heb nog een enorme progressiemarge", besluit Januzaj.

Poll

Maakte Januzaj de juiste keuze?

(1100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws