'Transfersom van Pozuelo kan dankzij extra bonussen nog oplopen'

'Transfersom van Pozuelo kan dankzij extra bonussen nog oplopen'

Gepubliceerd: donderdag 14 maart 2019 om 23:40do 14-03-2019 om 23:40

Alejandro Pozuelo maakt zich na een heuse op voor zijn laatste match in het shirt van Racing Genk, dat zondag de reguliere competitie afsluit op het veld van Zulte Waregem. Pozuelo trekt vervolgens naar Toronto FC. Genk blijft achter met de nodige miljoenen.

Pozuelo had in zijn veelbesproken contract een afkoopclausule van acht miljoen euro staan. Het Belang van Limburg weet dat de uiteindelijke transfersom hoger zal liggen. Genk ontvangt namelijk minstens negen miljoen voor de Spaanse spelmaker. De extra één miljoen is Pozuelo nog voor Play-Off 1 over te nemen. Volgens de bron kan het bedrag dankzij een aantal bonussen nog verder oplopen.

Het Belang van Limburg verwacht overigens een vreemde sfeer bij het afscheidsduel van Pozuelo. 'Genk moet het in Play-Off 1 rooien zonder zijn Spaanse draaischijf, die in de laatste thuismatch de supporters verdeelde. Zowel spreekkoren als applaus waren zijn deel. Het zal zondag, bij zijn allerlaatste wedstrijd op Zulte Waregem, waarschijnlijk niet anders zijn', luidt de verwachting.

Lees ook: Genk-fans fluiten Pozuelo uit, de Condé reageert: "Het is als club ook vervelend"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws