United-spelers genieten van historische Ajax-stunt: We hebben allemaal gekeken

United-spelers genieten van historische Ajax-stunt: "We hebben allemaal gekeken"

Gepubliceerd: zaterdag 9 maart 2019 om 13:58za 09-03-2019 om 13:58

Ook Chris Smalling gebruikte Ajax' stunt in Madrid als motivatie voor de return van Manchester United tegen Paris Saint-Germain. De spelers van The Red Devils hebben genoten van het Amsterdamse wonder, aldus de centrale verdediger. 

"In de dagen in aanloop naar de return en specifiek tijdens de wedstrijdbesprekingen heeft Solskjaer (manager van United, red.) heeft veel herringen opgehaald", legt Smalling uit op de clubwebsite. "Hij liet zien wat deze club de voorgaande jaren allemaal gepresteerd heeft. En hij haalde het resultaat van Ajax aan, van de avond ervoor. We hebben allemaal naar Ajax gekeken en we hebben genoten van die comeback."

Uiteindelijk wist United op een ongelooflijke manier te ontsnappen, zoals Harry Houdini in zijn beste dagen. "Het leek wel alsof alles gemaakt was voor een ongelooflijke comeback in Parijs. De managers geloofden echt in ons en daardoor gingen we er zelf ook in geloven. Uiteindelijk hebben we het ook gedaan", besluit Smalling trots. 

Op vrijdag 15 maart zitten onder meer Ajax en Manchester United in de kokers voor de loting van de kwartfinales van het kampioenenbal. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws