Huurling wil bij KV Oostende blijven: ''Hier kan ik veel belangrijker zijn''

Huurling wil bij KV Oostende blijven: ''Hier kan ik veel belangrijker zijn''

03-03-2019 12:32
1

KV Oostende verlengde met een 1-1 gelijkspel tegen Waasland-Beveren het verblijf in de Jupiler Pro League. KVO-trainer Gert Verheyen wil de nodige versterkingen, anders vreest hij een Lokeren-scenario. Racing Genk-huurling Bojan Nastic meldt zich alvast vrijwillig aan.

Nastic hoopt ook nog de zomer uit te komen voor KV Oostende. "Hopelijk kan ik straks een contract tekenen en in Oostende blijven. Dit zou voor mij de juiste stap zijn, want hier kan ik veel belangrijker zijn voor de club dan dat ik in Genk was. Een paar jaar Oostende zou een goeie investering zijn alvorens daarna eventueel nog een stap hogerop te zetten", laat de 24-jarige Bosniër weten aan Het Laatste Nieuws.

KV Oostende wist tijdens de onderhandelingen met Genk een optie tot koop te bedingen, waardoor hij voor een niet nader bekend bedrag definitief valt over te nemen. Nastic heeft nog een contract tot medio 2020 bij de Limburgers, maar ziet daar geen toekomst meer voor zichzelf. Nastic wist namelijk ook in zijn derde seizoen geen vaste basisplaats te veroveren bij Genk. Dit seizoen kwam hij onder Philippe Clement niet verder dan twaalf optredens, voordat hij richting kust trok.