Kaminski is duidelijk: “Dan pas is KAA Gent Play-Off 1 waardig”

Kaminski is duidelijk: “Dan pas is KAA Gent Play-Off 1 waardig”

Gepubliceerd: dinsdag 26 februari 2019 om 13:46di 26-02-2019 om 13:46

KAA Gent won afgelopen speeldag de topper van Standard Luik met 2-1. Zo blijven de Buffalo’s in de running voor een plek in Play-Off 1. RSC Anderlecht staat op de zesde plek met één punt voorsprong.

"We hebben de match gespeeld zoals we dat vooraf wilden", begint Kaminski tegenover Het Laatste Nieuws. "Negentig minuten lang stonden we heel sterk te verdedigen. Dylan Bronn en Timothy Derijck hebben het goed gedaan. Oké, bij het tegendoelpunt zijn we één keer afgetroefd op de linkerflank, maar als je tegen Standard speelt, weet je dat zoiets kan gebeuren.”

“Hun buitenspelers zijn in principe de sterkhouders, hé”, vervolgt de sluitpost. “Ja, ik baal een beetje van dat tegendoelpunt. Maar laat ons dat niet uitvergroten. We mogen tevreden zijn met onze prestatie. Zo zie je maar wat we kunnen als we honderd procent zijn. We hebben onze kansen op play-off 1 gaaf gehouden. Nu moeten we het ook afwerken."

Play-Off 1
KAA Gent kan zich opladen voor toppers zoals tegen Standard, maar tegen de kleinere ploegen gaat het te vaak mis. "We moeten ook winnen van de 'kleinere' ploegen. Dan pas zijn we play-off 1-waardig", aldus Kaminksi.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws