Racing Genk likt de wonden: ''Hoop dat dit rotste avond van het seizoen was''

Racing Genk likt de wonden: ''Hoop dat dit rotste avond van het seizoen was''

22-02-2019 14:50
5

Wat een prachtige avond voor het Belgische voetbal had moeten worden, eindigde in een serieuze nachtmerrie. Club Brugge (4-0) en Racing Genk (1-4) gingen kansloos ten onder. Met name bij Racing Genk zitten ze met veel vraagtijkens na de zware domper tegen Slavia Praag.

Ruslan Malinovskyi zocht na afloop naar woorden om te beschrijven wat hem en zijn ploegmaats op eigen veld was overkomen. "Ik weet niet goed wat te zeggen na zo'n pijnlijke thuisnederlaag'', reageerde hij bij Het Laatste Nieuws. Malinovskyi wil niet nog eens zo'n offday meemaken. ''Er sluipen nog geen twijfels in mijn hoofd, maar de ontgoocheling is wel groot. Ik hoop dat dit de rotste avond van het seizoen was, dan hebben we die meteen gehad.''

De 25-jarige Oekraïner wil deze pijnlijke ervaring dan ook snel uit zijn hoofd zetten. ''We moeten dit nu vergeten en zondag reageren tegen Antwerp. Dat wordt opnieuw een zware en fysieke slag. Het is moeilijk om een heel seizoen op een hoog niveau te acteren, maar het wordt wel stilaan tijd dat we weer uit een ander vaatje tappen'', besluit Malinovskyi.

Lees ook: Genk in zak en as na Europese blamage: "Sfeer beneden het vriespunt"