De Condé reageert op 'FC Pozuelo': Dat willen wij absoluut niet

De Condé reageert op 'FC Pozuelo': "Dat willen wij absoluut niet"

22-02-2019 10:24 Laatste update: 10:24
5

Voor Dimitri De Condé zijn het lastige dagen. De technisch directeur van KRC Genk zag zijn team met 1-4 verliezen van Slavia Praag en blijft maar vragen krijgen over spelmaker Alejandro Pozuelo.

Tot maandag zou er niets bewegen rond Pozuelo, die nog steeds naar FC Toronto kan. "We willen wel een beetje rust", reageert De Condé bij Sporza. "Er is te veel gesproken geweest over Pozuelo. We hebben het gevoel dat we FC Pozuelo aan het worden zijn en dat willen we absoluut niet. Er is hier meer aan de hand."

De Condé wil al het positieve rond KRC Genk niet vergeten. "We hebben een kwaliteitsvolle groep, een hele goeie technische staf met een zeer ambitieuze trainer, een fantastisch publiek, enorm veel samenhorigheid bij het bestuur, een geweldige scouting en ook de academie werkt heel goed."

Met andere woorden: Racing Genk is zeker geen FC Pozuelo. "Alle woorden die aan Pozuelo gewijd zijn, zijn momenteel overdreven. De ploeg die op termijn ambitieus is en in België de titel wil pakken, zal niet voorbij Pozuelo maar voorbij al deze mensen moeten. Dat is wat leeft. We moeten ons niet alleen focussen op Pozuelo."