Zulte Waregem wil banden met fans verstevigen: 'Elke drie maanden overleg'

Zulte Waregem wil banden met fans verstevigen: 'Elke drie maanden overleg'

20-02-2019 17:37

Voetbal is passie. Supporters moeten in het stadion een geweldige én veilige ervaring krijgen. Dat vindt men ook bij Zulte Waregem. Essevee zat daarom samen met haar fans. In de toekomst zal dat nog gebeuren.

'Naar aanleiding van de perceptie op het veiligheidsgebeuren bij de leden van SLC, de sfeergroep van Essevee, werd op hun verzoek een rondetafelgesprek georganiseerd. Een overleg in aanwezigheid van burgemeester, procureur, korpschef, politie-officieren, veiligheidsverantwoordelijken, stuurgroep supportersfederatie, voetbalcel en vijf leden van SLC zodoende een antwoord te kunnen bieden op enkele terugkerende problemen', klinkt het bij Zulte Waregem.

Volgens Zulte Waregem was het overleg een voltreffer. 'Het overleg resulteerde in een positief en constructief gesprek. De club zal blijvend zijn supporters sensibiliseren én informeren inzake verantwoord supportersgedrag. Om de relatie te optimaliseren zal er in toekomst driemaandelijks overleg worden gepleegd met het management van Essevee, de supporterslokalen, SLC en politiediensten', stelt Essevee nog.