Floptransfer opgelucht: Anderlecht wilde niet praten met mijn manager

Floptransfer opgelucht: "Anderlecht wilde niet praten met mijn manager"

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 20:15di 19-02-2019 om 20:15

Laatste update: dinsdag 19 februari 2019 om 20:18di 19-02-2019 om 20:18

Anderlecht nam in de afgelopen transferperiode afscheid van Kristal Abazaj. Hij wordt voor een jaar verhuurd met aankoopoptie aan Osijek uit Kroatië. Die transfer had heel wat voeten in de aarde.

Het was bijzonder moeilijk om te vertrekken bij Anderlecht, vertelt de zomeraankoop. "Normaal zou mijn manager dat regelen, maar Anderlecht wilde begin januari met geen enkele manager spreken. Ze wilden zelf een club zoeken voor mij. Er liepen twee of drie aanbiedingen binnen bij mijn manager, maar er kwam maar geen akkoord. Ik wil hem graag bedanken, hij heeft 'gevochten' met Anderlecht in de goede zin van het woord", vertelt Abazaj bij Ora News.

Abazaj is voorlopig slechts verhuurd, maar de Albanees gelooft duidelijk dat dit een definitief einde is. "Ik denk niet dat het alleen maar mijn schuld is, want er speelden veel verschillende factoren. Maar ik denk dat het moment nu voorbij is. Ik probeer er niet te veel aan te denken wat ik ga doen, ik heb nu gefocust op in topvorm geraken", klinkt het eerlijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws