UPDATE: Pech blijft duren: Vermaelen een maand langer aan de kant

UPDATE: Pech blijft duren: Vermaelen een maand langer aan de kant

12-03-2019 13:28 Laatste update: 13:27
4

Thomas Vermaelen kende heel wat blessureleed gedurende zijn carrière. De verdediger zal ook het Champions League-treffen met Olympique Lyon moeten missen door een contractuur in zijn rechterbeen, zo meldt Sporza.

Vermaelen speelde afgelopen zaterdag negentig minuten op het veld tijdens de 1-0 overwinning tegen Real Valladolid. FC Barcelona neemt het in de Champions League op tegen Olympique Lyon en de groep is inmiddels aangekomen in Frankrijk. Echter zonder Vermaelen.

De Rode Duivel speelde nog maar 677 minuten voor de Catalanen door verschillende blessures. Nu ligt Vermaelen aldus weer in de lappenmand. Barça kan wel weer over Samuel Umtiti beschikken. De verdediger keert terug van een knieblessure tegen zijn ex-club.

Update 12/03, 13.28: De pech blijft duren voor Thomas Vermaelen. Het Laatste Nieuws meldt dat de verdediger een maand langer aan de kant zal staan met zijn contractuur in het rechterbeen. Ondertussen is Vermaelen in zijn gehele carrière al 1.200 dagen geblesseerd geweest. En de teller blijft lopen.