De witte sneeuw is verdwenen, maar nu is er zwarte sneeuw voor De Smet

De witte sneeuw is verdwenen, maar nu is er zwarte sneeuw voor De Smet

Gepubliceerd: vrijdag 1 februari 2019 om 16:05vr 01-02-2019 om 16:05

Vrijdag staat in de Proximus League het duel tussen Roeselare en Tubize op het spel. In die match kan de thuisploeg een beroep doen op Stijn De Smet. De middenvelder ontloopt (voorlopig) een schorsing.

Na Roeselare – Beerschot Wilrijk van 12 januari riep de Reviewcommissie De Smet op het matje. Dinsdag moest De Smet normaal gezien voor de Geschillencommissie van het Profvoetbal verschijnen. Dat ging evenwel niet door. 'Door de weersomstandigheden werd besloten om het dossier uit te stellen naar de zitting van komende vrijdag', laat Roeselare weten.

Omdat de beslissing over een mogelijke schorsing nu later valt, kan De Smet vrijdag nog niet geschorst worden. De Smet kan dus in actie komen tegen Tubize. In het tweede periodekampioenschap staat Roeselare op de vijfde plaats. Tubize is de huidige nummer vier.

Update 01/02, 16.05: Stijn De Smet zal uiteindelijk twee speeldagen geschorst moeten toekijken. Dat besliste de Geschillencommissie Hoger Beroep. De straf gaat in vanaf 1 februari. Roeselare kan dus geen beroep op De Smet in de matchen tegen Oud-Heverlee Leuven en Lommel United.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Derbywinst vieren? Dat doet Clinton Mata zo #ClubBrugge #CercleBrugge #Cercle #FCB #JPL #Brugge #ClintonMata #Mata

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws