Bölöni na overwinning op Zulte Waregem: ‘Daarover ben ik niet tevreden’

Bölöni na overwinning op Zulte Waregem: ‘Daarover ben ik niet tevreden’

20-01-2019 08:45
5

Antwerp won met 1-2 op het veld van Zulte Waregem. Laszlo Bölöni zag dat het geen gemakkelijke wedstrijd was en gaf zijn analyse tegenover Gazet van Antwerpen.

Antwerp lag onder in de eerste helft tegen Zulte. “Ik ben niet tevreden met wat we in de eerste helft toonden. De kwaliteit van ons spel liet te wensen over. We leden te veel balverlies. Als er een ploeg een voorsprong verdiende, zou het zelfs Zulte Waregem zijn. Maar wij scoren dan op het goede moment. Het was mooi opgebouwd, dat wel.”

De verlossende 0-2 kwam er na een ingestudeerd nummertje. “En dan was er na de pauze die ingestudeerde vrijschop. Wie die bedacht heeft? Dat laat ik in het midden (grijnst). Maar het doet me plezier dat we op zo’n manier gescoord hebben.”

”Het was belangrijk voor ons om die eerste wedstrijd na de winterstop te winnen. Want vorig jaar hebben we toen een klap gekregen door dat gelijkspel tegen Club Brugge. Ik wil nu niet zeggen dat we zeker Play-off 1 gaan halen, maar een goede start was belangrijk”, aldus Bölöni.