'Spurs denkt aan Kane-oplossing: 29-voudig Italiaans international benaderd'

'Spurs denkt aan Kane-oplossing: 29-voudig Italiaans international benaderd'

17-01-2019 18:40
2

Tottenham Hotspur zit met de handen in het haar nu Harry Kane tot begin maart is uitgeschakeld. Volgens Tuttosport heeft de Premier League-topclub daarom contact opgenomen met Giuseppe Rossi.

De 31-jarige Italiaan, 29-voudig international, zit zonder club sinds hij eind vorig seizoen vertrok bij Genoa. Dat is koren op de molen van Tottenham, dat mede door de bouw van het nieuwe stadion niet veel te besteden heeft. Rossi traint momenteel bovendien mee met zijn oude club Manchester United en maakt daar een fitte indruk.

De Londenaren zijn wel beducht voor het blessureverleden van de oud-aanvaller van onder meer Fiorentina en Villarreal. De club wil hem daarom betalen per wedstrijd. Door het uitvallen van Kane en de afwezigheid van Heung-Min Son vanwege de Azië Cup zit manager Mauricio Pochettino heel krap in zijn opties. Aanvaller Lucas Moura is ook nog eens geblesseerd.

Tottenham kan in de punt van de aanval alleen nog een beroep doen op Marcos Llorente. Op de aanwezigheid van Vincent Janssen wordt al enige tijd geen prijs meer gesteld.