Dubbele transfer van KRC Genk heeft gevolgen: 'Hij moet vertrekken'

Dubbele transfer van KRC Genk heeft gevolgen: 'Hij moet vertrekken'

29-12-2018 10:02 Laatste update: 10:02
11

KRC Genk staat op het punt om twee wintertransfers af te ronden. De Limburgers beschikken al over een ruime kern, maar achterin wilden ze extra slagkracht erbij. Door de vele nieuwkomers moet er ook één speler sowieso beschikken.

Dimitri de Condé en co leggen momenteel de laatste hand aan de komst van Casper de Norre (STVV) en Neto Borges (Hammarby, Zweden). Beide flankverdedigers tekenen eerstdaags een overeenkomst in de Luminus Arena. Met beiden werd al een mondeling akkoord bereikt.

Voor de twee verdedigers samen zal Genk circa zes miljoen euro neertellen. Door hun komst is er bij de competitieleider wel geen plaats meer voor Bojan Nastic. De linksachter werd gebruikt als vaste back-up voor Jere Uronen, maar hij wordt onvoldoende bevonden.

Van zodra de inkomende transfers helemaal afgerond zijn, hopen de Limburgers de Serviër dan ook te lozen. Daarnaast kan ook Ibrahima Seck vertrekken bij Genk. De Senegalese middenvelder, die niet veel aan spelen toekomt, kan op de interesse van Zulte Waregem rekenen.