'Aanvaller van Sevilla kan halfjaar na transfer zéér opvallende move maken'

'Aanvaller van Sevilla kan halfjaar na transfer zéér opvallende move maken'

Gepubliceerd: donderdag 27 december 2018 om 16:39do 27-12-2018 om 16:39

Quincy Promes kan een halfjaar na zijn transfer naar Sevilla een opvallende move maken. De Nederlandse international, die in Spanje geen vaste waarde is, zou namelijk terug kunnen keren naar Spartak Moskou.

Dat meldt het Russische Championat. Volgens het medium wordt de terugkeer van Promes in Moskou als een reële optie gezien. Daarbij is de optie om de speler tot het eind van het seizoen te huren niet uitgesloten. Promes zelf zou ook wel oren hebben naar een terugkeer naar Rusland.

Eerder deze week meldde het Spaanse Marca al dat Sevilla zijn oog heeft laten vallen op Munir El Haddadi. De Andalusiërs zoeken aanvallende versterking voor komende zomer, mede omdat Quincy Promes niet voldoet. De Oranje-international mag dan ook alweer vertrekken.

Promes maakte afgelopen zomer voor twintig miljoen euro de overstap naar Sevilla, maar heeft trainer Pablo Machín dus niet weten te overtuigen. Bij Spartak Moskou deed Promes dat eerder wel. Hij speelde tussen 2014 en 2018 in Moskou, waar hij in 115 competitiewedstrijden goed was voor 59 goals en 29 assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws