Nainggolan zal snel terugkeren bij Inter: Regels even belangrijk als het spel

Nainggolan zal snel terugkeren bij Inter: "Regels even belangrijk als het spel"

25-12-2018 15:14

Radja Nainggolan werd vorige week disciplinair geschorst door zijn ploeg Internazionale. De Belgische middenvelder kwam meermaals te laat op training en misdroeg zich naar verluidt tijdens een kersfeestje.

Inter-coach Luciano Spaletti kan dus geen beroep doen op Nainggolan voor de topper dinsdagavond tegen het Napoli van Dries Mertens. "Ik vind het spijtig dat Radja niet bij is, want hij is een enorm sterke speler", vertelde Spaletti volgens Corriere Dello Sport tijdens een persconferentie. "Maar de regels zijn bij deze ploeg even belangrijk als het spel."

Volgens de Italiaanse trainer zal Nainggolan echter snel terugkeren. "Hij is niet uit de kern gezet, enkel uit de selectie voor deze wedstrijd. Hij traint en zal snel weer deel uitmaken van de groep. Soms zoeken we een schuldige, maar dit is het Inter van Zhang (de Chinese eigenaar van de club, red.) en het Inter van Zhang nam deze beslissing."

"Ik moet deze regels respecteren. Maar na deze twee à drie dagen zal Nainggolan opnieuw deel uitmaken van de ploeg. We kijken uit naar zijn bedrage", besloot de coach van Inter.

Lees ook: Schorsing doet Inter twijfelen: 'Winters vertrek Nainggolan is niet ondenkbaar'
Lees ook: Nainggolan reageert op statement van Inter: "Sorry voor alles"