Nainggolan reageert op statement van Inter: Sorry voor alles

Nainggolan reageert op statement van Inter: "Sorry voor alles"

24-12-2018 11:33 Laatste update: 11:39
8

Radja Nainggolan is uit de selectie van Internazionale gezet. Dat heeft de club zondagmiddag via de officiële kanalen laten weten. Inter laat niet weten waarom er maatregelen tegen Nainggolan zijn genomen.

'FC Internazionale kan bevestigen dat Radja Nainggolan vanwege disciplinaire redenen tijdelijk uit de selectie van Inter is gezet', laat de club weten. Volgens Italiaanse media is Nainggolan geschorst omdat hij te laat kwam op de training.

Nainggolan blijft een veelbesproken man in Italië. Onze landgenoot kwam afgelopen zomer voor ruim 35 miljoen euro over van AS Roma, maar slaagt er tot dusver niet in om zijn stempel te drukken op de ploeg van Luciano Spalletti. De (ex-) Rode Duivel scoorde drie keer in vijftien competitiewedstrijden voor Inter. Bij Roma kwam Nainggolan ook regelmatig negatief in het nieuws. 

Deze week werd ook bekend dat er voor 150.000 euro aan privébezittingen van Nainggolan zijn gestolen.

Update 24/12, 11.25: Nainggolan reageert voor het eerst op het statement van Inter. Via Instagram excuseert hij zich. "Sorry voor alles wat er gebeurt. Moeilijke momenten maken deel uit van het leven", klinkt het onder meer.