Schorsing doet Inter twijfelen: 'Winters vertrek Nainggolan is niet ondenkbaar'

Schorsing doet Inter twijfelen: 'Winters vertrek Nainggolan is niet ondenkbaar'

24-12-2018 12:33
7

Radja Nainggolan heeft zichzelf opnieuw op negatieve wijze in de aandacht gezet. Internazionale heeft haar middenvelder geschorst, vermoedelijk omdat die meermaals te laat kwam op training. Dat doet de Italianen twijfelen aan zijn toekomst in de modestad.

Gazzetta dello Sport schetst de huidige mindset bij de nerazzuri en stelt dat de club nadenkt over een verkoop van de ex-Rode Duivel. Nochtans kwam Nainggolan pas afgelopen zomer toe in Milaan, voor een vette som van ruim 39 miljoen euro. De Antwerpenaar werd ingehaald als een held en moest het boegbeeld worden van de nieuwe ambities van Inter.

Die rol heeft Nainggolan tot op heden allerminst kunnen vervullen. Hij kon zijn stempel nog maar nauwelijks drukken op het spel van de Interisti, deels door blessures, deels door een minder vormpeil. De huidige disciplinaire sanctie zou Inter dan ook de ideale stok geven om mee te slaan. Nainggolan verontschuldigde zich overigens al voor de feiten.

China?
De vraag rijst dan natuurlijk welke club Nainggolan zou willen overnemen. Om voldoende centen binnen te halen (Inter heeft het al enige tijd lastig met de UEFA Financial Fair Play) kijkt de Italiaanse grootmacht naar China. Vanuit het Oosten was eerder al flinke interesse in Nainggolan. Als Inter deze winter een ferm bod krijgt uit China, zal daar zeker over nagedacht worden.