Ik zou geen neen zeggen om een hele carrière voor Club Brugge te spelen

"Ik zou geen neen zeggen om een hele carrière voor Club Brugge te spelen"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 09:14vr 07-12-2018 om 09:14

Brandon Mechele is bij Club Brugge uitgegroeid tot een absolute sterkhouder achterin. De verdediger werd zelfs geselecteerd voor de Rode Duivels. De link naar een buitenlandse transfer wordt dan ook snel gelegd.

Het Brugse jeugdproduct heeft het momenteel naar zijn zin bij Blauw-Zwart. "Hier zit je goed, toch? Je weet wat je hebt aan de mensen rondom jou. En het wordt ook elk jaar beter. Straks komt er een prachtig oefencomplex in Westkapelle. En het nieuwe stadion, daar zou ik ook bij willen zijn", opent Mechele in Het Laatste Nieuws.

Transferplannen
Op termijn mikt Mechele wel op een stap hogerop, al moet die club beduidend beter zijn dan Club. "Het buitenland is een niveau hoger en daar kan je veel meer bijleren. De Bundesliga is mijn lievelingscompetitie, maar ik zou er nooit in de middenmoot of de kelder van het klassement willen spelen."

Wat hij dan zou doen? "Dan blijf ik liever bij Club. Het moet toch super zijn om je hele carrière voor één club te spelen en een icoon te worden? Ik zou geen neen zeggen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws