'Mendes heeft geen banden met Mbappé, maar krijgt 7,25 miljoen voor transfer'

  'Mendes heeft geen banden met Mbappé, maar krijgt 7,25 miljoen voor transfer'

  woensdag 7 november 2018 om 17:32

  De invloedrijke zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft 7,25 miljoen euro gekregen voor de transfer van Kylian Mbappe naar Paris Saint-Germain. Dat meldt Der Spiegel op basis van nieuwe onthullingen van Football Leaks. Het nieuws: Mbappé zit niet in de stal van Mendes.

  Mendes is zaakwaarnemer van onder meer Cristiano Ronaldo (Juventus), James Rodriguez (Bayern München/Real Madrid) en Ederson (Manchester City), maar blijkt vorig jaar óók te hebben verdiend aan de transfer van Mbappé. Het heeft volgens Der Spiegel alles te maken met het feit dat Monaco, de verkopende partij, Mendes op de betaallijst heeft gezet.

  Die opmerkeljike actie heeft waarschijnlijk de transferprijs opgedreven. PSG huurde Mbappé het eerste jaar en betaalde vervolgens 180 miljoen euro voor het Franse wonderkind. AS Monaco ontkent de aantijgingen.

  Woensdagochtend werd al onthuld dat het kamp-Mbappé bizarre eisen stelde tijdens de onderhandelingen met PSG. Hij vroeg naar verluidt om 55 miljoen euro netto in vijf jaar, een x aantal privévluchten en de garantie dat hij de best betaalde speler zou worden bij het winnen van de Ballon D'Or.

  Plaats een reactie

  camargue +2385
  woensdag 7 november 2018 om 17:36
  Ik denk dat ik mij ook eens ergens op de lijst ga laten zetten want dat verdient verdomme goed :)
  Vind ik leuk
  9000 +336
  woensdag 7 november 2018 om 18:58
  Ik heb ook geen banden met Mbappé, aan wie moet ik dit door geven?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws