Matic kan lof niet op over concurrent van Lukaku: Als ik hem was ...

Matic kan lof niet op over concurrent van Lukaku: "Als ik hem was ..."

30-10-2018 11:48
1

Anthony Martial weet volgens Nemanja Matić niet hoe goed hij eigenlijk is. Dat laat de United-middenvelder weten aan The Telegraph. Volgens Matić moet zijn collega Martial meer vertrouwen hebben in zijn eigen kwaliteiten.

"Anthony is een geweldige speler en dat moet hij zelf ook begrijpen", aldus Matić. "Hij moet meer vertrouwen krijgen. Hij is nog erg jong en ik denk dat als hij zo door gaat en in de volgende wedstrijd ook een doelpunt maakt, hij dat vertrouwen in zichtzelf gaat krijgen. Als hij zijn hoogste niveau gaat halen kan hij één van de beste spelers in de Premier League worden."

Matić denkt dat Martial alles in zich heeft om een geweldige voetballer te worden voor United. "Soms denk ik dat hij zelf niet in de gaten heeft hoe goed hij is. Hij heeft alles wat een United-speler nodig heeft. Als ik zijn kwaliteiten had aan de bal en zo snel was als hij zou ik naar niemand passen en elke wedstrijd een doelpunt maken", besluit Matić grappend.

Martial (22) werd in 2015 door Manchester United aangetrokken. Sindsdien was de Fransman goed voor 41 treffers in 147 officiële duels.