AA Gent-watcher wikt en weegt Thorup: Dat is wel een gave

AA Gent-watcher wikt en weegt Thorup: "Dat is wel een gave"

Gepubliceerd: maandag 22 oktober 2018 om 21:00ma 22-10-2018 om 21:00

Jess Thorup heeft zijn start bij KAA Gent zeker niet gemist. De Deen won meteen van KV Oostende met 0-4. Volgens Rudy Nuyens, die de club volgt voor Het Laatste Nieuws, heeft Thorup meteen indruk gemaakt.

Dat vangt hij in ieder geval op in Gent. "De echo's zijn positief. Vooral in de zin dat hij duidelijke taal spreekt. Er was één speler die me na de eerste training zei: het is duidelijk wat hij wil. Dat is wel een gave voor een trainer", zo deelt hij mee in HLN Vista.

"Snelle balcirculatie en hoog drukken waren dingen die er meteen inzaten, en dat hebben ze ook gedaan. Dat kwam van een international die juist terugkwam. En dat na één training: de geluiden zijn dus wel positief", besluit Nuyens.

Nuyens zat overigens in de webcast als vervanger van chef sport Stephan Keygnaert, die even op non-actief staat.

Plaats een reactie

Chroom +658
maandag 22 oktober 2018 om 21:22
Die international kon toch ook tegen Yves Vanderhaeghe zeggen dat hij geen Nederlands verstond en uitleg in het Engels wou, die kon hem ook wel vertellen wat van hem verwacht werd.
Het stoort me dat er bij een trainers wissel spelers zijn die nog rap het mes in de rug van hun vorige trainer moeten steken, terwijl Yves een pracht prestatie heeft neergezet toen hij vorig seizoen overnam en Gent nog in po1 plaatst.
Vind ik leuk
Zetterberg +13483
maandag 22 oktober 2018 om 21:48
Wonderdokter of misschien dat analisten en journalisten, zoals zeer vaak, te snelle conclusies trekken?

Even afwachten zou ik zeggen, wel fijn voor de Gentsupporters, die het ook niet altijd even gemakkelijk gehad hebben dit seizoen! Iets waarvan wij kunnen meespreken!
Vind ik leuk
dinsdag 23 oktober 2018 om 10:02
Inderdaad, één zwaluw maakt de lente (nog) niet. En de toekomst zal het wel uitwijzen. Toch was het een hart onder de riem van veel Gentse supporters dat er aanval, snelheid en snedigheid in het spel van Gent zat(en doelgerichte schoten). We zullen vrijdagavond om 22,15 u al meer weten.In goede hoop...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws