Rode Duivels blijven maar winnen, ook Zwitserland gaat onderuit: ongeziene actie!

Rode Duivels blijven maar winnen, ook Zwitserland gaat onderuit: ongeziene actie!

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 08:07vr 12-10-2018 om 08:07

De Rode Duivels komen vrijdag weer in actie. In de Nations League staat Zwitserland te wachten. Een leuke en spannende confrontatie, die nog wat interessanter wordt dankzij een geweldige actie van BetWay!

ONOVERWINNELIJK! Rode Duivels blinken alweer uit: pak 40(!!) keer je inzet bij winst! KLIK HIER!

Na de knappe 0-3 winst tegen Ijsland in de eerste wedstrijd van de Nations League wacht nu Zwitserland. De ploeg waar onze Rode Duivels tegen zullen strijden voor die eerste plek in de groep. Een interessante wedstrijd dus, maar eentje waar onze nationale ploeg alweer de grote favoriet is.

Als we naar de resultaten van onze jongens kijken is dat ook niet meer dan normaal. In de laatste 27 wedstrijden werd er namelijk maar 1 keer verloren. Van die 27 wedstrijden werden er ook maar liefst 21 gewonnen. Zwitserland daarentegen kon amper 3 van de laatste 8 wedstrijden winnen. Het is dus duidelijk wie de favoriet is.

Ook voor de bookmakers is België de favoriet. Normaal gezien levert een overwinning van de Rode Duivels je 1,45 keer je inzet op. Maar dankzij een geweldige actie van BetWay kan je maar liefst 40(!) keer je inzet terugkrijgen bij winst!

Bij registratie voor Betway kan je bij een inzet van €1 maar liefst €40 verdienen bij een overwinning van de Rode Duivels. Geweldig toch?

ONOVERWINNELIJK! Rode Duivels blinken alweer uit: pak 40(!!) keer je inzet bij winst! KLIK HIER!

Ook bij onze collega's van Daily Odds gelooft men enorm in de Rode Duivels. Volgens hen is België dé grote favoriet en is winst dan ook bijna een garantie. Dit zijn hun tips.

België wint en meer dan 2,5 doelpunten (2,05)
Lukaku scoort en België wint (2,10)
België scoort meer dan 1,5 keer (1,50)

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws