Mannaert blijft strijdvaardig: Groep is in staat om punten te pakken

Mannaert blijft strijdvaardig: "Groep is in staat om punten te pakken"

04-10-2018 15:01
7

Na twee speeldagen in de Champions League heeft Club Brugge nog altijd nul punten. Tegen Dortmund en Atlético Madrid stapte Blauw-Zwart als verliezer van het veld. Volgens Vincent Mannaert hoeft dat in de komende vier matchen niet meer te gebeuren. 

Twee seizoenen geleden bleef Club Brugge na de groepsfase achter met nul op achttien. "Ik denk dat we een goede evolutie hebben doorgemaakt de voorbije jaren. We hebben geprobeerd om het team sterker te maken en ik denk dat we een spelersgroep hebben die in staat is om punten te pakken in de Champions League", stelt Mannaert bij Sporza. 

"We hebben na twee wedstrijden nul punten, maar we hebben toch een stap in de goede richting gezet. Nu komen er twee belangrijke wedstrijden tegen Monaco aan. We gaan moeten bewijzen dat we het verdienen om ook na Nieuwjaar Europees actief te blijven."

Tegen Monaco moet het nu gebeuren. "Borussia Dortmund en Atletico Madrid zijn duidelijk een maatje te groot voor ons en kennelijk ook voor Monaco. We gaan onder elkaar moeten uitmaken wie derde zal worden in deze groep."

Lees ookOpenda nestelt zich in select clubje dankzij Champions League-avontuur