Anderlecht krijgt nog extra 'tegenstander': We hebben de foto's gezien

Anderlecht krijgt nog extra 'tegenstander': "We hebben de foto's gezien"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 21:15wo 19-09-2018 om 21:15

Anderlecht speelt donderdag tegen Spartak Trnava, en dat is toch een sprong in het onbekende. Hein Vanhaezebrouck weet wel dat het een fysieke slag gaat worden.

Met James Lawrence heeft hij een specialist Slowaaks voetbal aan boord, maar die zal niet meedoen. "We hebben uiteraard goed geluisterd naar hem. Hij heeft met Trencin natuurlijk vaak tegen Trnava gespeeld. Hij is echter in België gebleven met een hersenschudding. Hij mag geen vliegtuig nemen. Hij had heel graag hier in Slowakije gespeeld", noteerde Yves Taildeman.

Van onderschatting is zeker geen sprake. "Het is een ervaren ploeg op het middenveld. De gemiddelde leeftijd ligt hoog. Het is een atletisch team dat aanwezig is in de duels. We weten wat te verwachten. Ze hebben goed gespeeld in Europa en schakelden bijna Belgrado uit."

Ook het slechte veld lijkt vooral geschikt voor fysiek voetbal. "We hebben foto's van hun veld gezien. In de Champions League was de UEFA nog heel streng voor de velden. Maar het slechte veld is voor beide clubs, mijn spelers moeten klaar zijn."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws