Vanhaezebrouck deelt mening criticasters niet: Kums-Trebel was beste combinatie

Vanhaezebrouck deelt mening criticasters niet: "Kums-Trebel was beste combinatie"

14-09-2018 16:50
5

Na een lange afwezigheid kan Sven Kums weer terug aan voetballen denken. De middenvelder is bijna opnieuw fit. Rest nog de vraag of hij ook meteen een basisplek zal kunnen opeisen.

"Hij traint al 2,5 à 3 weken terug mee met de groep en viel ook in tegen Antwerp. Hij raakt stilaan klaar om te spelen", zegt Hein Vanhaezebrouck op zijn persconferentie vrijdag.

Vorig seizoen kon Kums niet helemaal overtuigen. Vanhaezebrouck hoopt op betere prestaties. Ik heb hem dikwijls gezegd dat ik hoopte dat hij terug zijn beste niveau zou vinden. Jammer genoeg heeft hij gesukkeld met een blessure. Nu is hij stilaan terug. Net op tijd want nu komt de drukke periode eraan. Dan is het goed iemand als Kums te kunnen recupereren", aldus Vanhaezebrouck.

Er zijn wat twijfels over een middenveld met én Adrien Trebel én Kums. Vanhaezebrouck deelt die twijfels niet. "Vorig jaar speelden ze veel matchen samen. Het was de beste combinatie op het middenveld. We pakten de meeste punten wanneer ze samen op het veld stonden", geeft hij aan.